Badrumsrenovering Örebro

Vi ger dig ditt nya drömbadrum

Dags att fräscha upp badrummet? Behöver du bara byta ut kaklet eller är det dags att riva ut alltihop och börja om på nytt”

Välkommen att kontakta oss på Nätterlund Entreprenad – specialisten på badrumsrenovering i Örebro.

Telefon: 0763-362028

E-post: [email protected] 

Badrumsrenovering i Örebro – i alla storlekar

Vi utför renoveringar av badrum i bostadsrätter, radhus, villor och fritidshus. Vi utför små och stora renoveringsobjekt – du får hjälp oavsett om du bara vill snygga till gästtoan eller riva upp och göra om hela badrummet.

När vi utför en badrumsrenovering kan du känna dig trygg i att allt kommer att gå rätt håll. Vi leder hela projektet inom en stabil entreprenad och sköter samarbetet med alla de yrkesgrupper som behövs för att få arbetet gjort, som elektriker, rörmokare med mera. Enkelt och tryggt helt enkelt.

Med fokus på relationer och kommunikation förenklar vi för dig som kund vid beställning av en badrumsrenovering. Nöjd kund-garanti och ansvarsförsäkring ingår givetvis.

Renoverare med stor yrkeskunskap

Hos oss på Nätterlund Entreprenad hittar du stort yrkeskunnande och social kompetens – grundläggande faktorer när det handlar om maximal kundnöjdhet. Vid sidan av badrumsrenoveringar kan vi även erbjuda en rad andra tjänster inom byggservice – som exempelvis markarbeten, bygge av altaner, köksrenoveringar, måleriarbeten med mera.

Vi har alla relevanta behörigheter och kompetenser när vi renoverar badrum i Örebro. Vi är våtrumscertifierade och vet hur grundarbeten ska göras och hur fuktspärren ska sättas.

badrumsrenovering örebro

Ett stort och krävande projekt

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kräver ett stort kunnande och många arbetstimmar. Vi rekommenderar att du anlitar en erfaren och certifierad våtrumsexpert för att få ett perfekt slutresultat. Du vill inte att fuktspärren görs på fel sätt, då kan du drabbas av dyra fuktskador som kan ge problem i många år. Dessutom är det ett krav från försäkringsbolagen att badrummet är fackmannamässigt renoverad för att hemförsäkringen ska gälla fullt ut.

Anlitar du oss för en badrumsrenovering så kommer du få ett fräsch, estetiskt tilltalande och modernt badrum som kommer att hålla länge utan att du drabbas av en massa krångel.

Vi har konkurrenskraftiga priser och våra hantverkare gör alltid sitt yttersta för att kunden ska få sitt drömbadrum.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Har du rätt till ROT-avdrag? Vi hjälper dig med pappersarbetet och gör avdraget direkt på fakturan. Smidigt och enkelt för dig som kund, och det gör vår tjänst ännu mer prisvärd.

ROT-avdraget är en skattereduktion på upp till 50 000 kr person och år och ligger på 30 procent av arbetskostnaden.

När vi utför en badrumsrenovering i Örebro är vi med dig hela vägen mot ett perfekt resultat. Vi tar gärna ett snack med dig och bollar idéer om hur det ska se ut, var möbler och annan inredning ska placeras och så vidare. När du har bestämt dig för hur du vill ha ditt nya badrum så kan vi erbjuda en kostnadsfri offert.

Du får en offert utan frågetecken

När vi har kommit överens skriver vi ett tydligt avtal innan vi börjar planera inför starten på renoveringen. Under arbetets gång är vi alltid tillgängliga om du har några frågor. När vi är klara genomför vi en slutbesiktning där vi noga går igenom att allt är utfört på ett korrekt sätt.

Välkommen att kontakta oss redan idag för en badrumsrenovering i Örebro.

badrumsrenovering örebro

Vi ger dig ett badrum att trivas i