Målare Örebro

Din målare i Örebro

Vi kan måla om ditt hus både ut- och invändigt och ge det ett välförtjänt lyft. Vi tapetserar, behandlar alla typer av ytskikt och renoverar fönster och snickerier.

Låt Nätterlund Entreprenad bli din målare i Örebro – du kommer inte att ångra det!

Kontakta oss redan idag.

Telefon: 0763-362028

E-post: [email protected] 

Hantverkare med brett utbud tjänster

Vid sidan av måleriarbeten utför vi en rad andra tjänster, bland annat renovering av kök och badrum, snickerier, dränering och andra markarbeten.

Söker du en kunnig och erfaren målare i Örebro? Då behöver du inte leta mer. Nätterlund Entreprenad är en målarfirma som har utfört en rad lyckade projekt åt nöjda kunder. Vi gör alltid ett bra jobb – oavsett om du ska måla om i köket eller fräscha upp husfasaden.

Vi vet vad som krävs för ett bra resultat

Vi har som sagt lång erfarenhet av branschen och vet exakt vad som krävs för att ett målerijobb ska bli väl utfört. Vi slarvar aldrig med det mycket viktiga grundarbetet och är mycket noga med slutfinishen. Behövs det målas ett extra lager så gör vi det – vi tar inga genvägar mot ett gott resultat.

målare örebro

Det är den arbetsmoralen som har gjort att vi är en målare med gott rykte i hela Örebro med omnejd. Vi utför uppdrag åt privatpersoner såväl som företag och fastighetsägare – alla kunder lika viktiga för oss. Vi håller alltid vad vi lovar och skulle ett uppdrag dra ut lite på tiden så kommer vi att informera i god tid. Öppenhet och kommunikation är viktiga ledord för oss och vi kan alltid svara på dina frågor.

Intresserad av referenser från tidigare kunder? Hör av dig till oss så ordnar vi det.

Här är några fördelar med att anlita oss som målare i Örebro:

  • Prisvärt. Många av våra kunder har noterat våra mycket fördelaktiga priser jämfört med andra liknande frågor. Men vi kompromissar aldrig med kvaliteten.
  • Kompetens. Alla våra medarbetare har de rätt kunskaperna och kan alltid hitta de bästa lösningarna för ett målarjobb. Efter att vi konsulterat dig om dina önskemål först, förstås.
  • Ärlighet. Vi lovar inte med än vad vi kan leverera och ser alltid till hålla oss till budget och tidsplaner.
  • Hög kvalitet på både material och redskap. Vi målar bara med färger från etablerade varumärken med toppkvalitet som signum. Bra grejer är ett måste när man ska utföra ett måleriuppdrag.
  • Närheten. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Örebro med närområde och vi kan snabbt planera in jobb och vara på plats.

 

Glöm inte ROT-avdraget

Är du privatkund? Glöm då inte ROT-avdraget som minskar arbetskostnaden på ett mycket fördelaktigt sätt. Vi gör avdraget direkt på fakturan – det kommer inte att bli något strul när du ska deklarera. Ett utmärkt sätt att minska kostnaden för arbetet – som ofta är en stor del av priset bär det handlar om måleri och andra hantverkstjänster.

Vi kan öka trivseln i ditt hem genom att måla om det – både in- och utvändigt. Vi kan göra att din bostad eller lokal blir en extra trivsam miljö med ny färg. Och glöm inte att en nymålad bostad ökar i värde om du funderar på att sälja.

Så målar du en träfasad

När du ska måla en träfasad är det grundarbetet som är avgörande. Mer än två tredjedelar av den totala arbetstiden går åt till att tvätta, laga och skrapa, Om du är noggrann kommer din fasad att vara snygg och tålig i många år.

Börja med att täcka fönster och lägga ut skyddsplast på marken närmast fasaden. Skölj av fasaden med vatten och lägg sedan på utomhustvätt. Låt det verka och skölj bort med rikligt med vatten. 

Nästa steg i grundarbetet är att skrapa och slipa. Kontrollera först träets kvalitet genom att sticka in en kniv på några ställen,  gärna vid skarvar och ändträ. Mjukt och fuktigt trä måste bytas ut innan du börjar måla. Om du måste ta bort tjocka lager av färg eller blåsor och sprickor kan du använda skrapa eller färgborttagningsmedel.

Oljning och grundmålning

Nu är det dags att olja och grundmåla. Använd grundolja på skarvar och ändträ. Efter ungefär en halvtimme bör du torka bort överflödig olja. Därefter grundmålar du alla ytor. Det är viktigt att följa de torktider och allmänna rekommendationer som gäller för färgen du använder. Om det finns sprickor i fasaden som är större än två millimeter så bör du laga med målarfog efter grundmålningen. 

Nu är grundarbetet klart och du kan börja måla fasaden.

Ett bra tips för framtiden är att tvätta fasaden vartannat år, på det sättet minskar du risken för alger och mögel på fasaden. Det är också bra att beskära eller flytta buskar som står nära fasaden så att sol och vind kommer år ordentligt.

Kontakta oss redan idag och låt oss bli din målare i Örebro. Vi återkommer så snart som möjligt med offertförslag eller mer information.

Målare som höjer värdet och skapar trivsel