Snickare Örebro

Välkommen till din snickare i Örebro

Leter du etter en kunnig och pålitlig snickare i Örebro? Välkommen till Nätterlund Entreprenad – vi hjälper privatpersoner och företag med alla former av snickerier. Nybyggnad, renovering, altaner och uterum och mycket mera – om du anlitar oss som snickare så kan vi garantera ett väl utfört arbete.

Kontakta oss redan idag så återkommer vi inom kort med ett offertförslag.

Telefon: 0763-362028

E-post: [email protected] 

Snickare med många kompetenser

När det handlar om att anlita en hantverkare som ska utföra arbeten i ditt hem så är det viktigt att du hittar en firma som du kan lita på till hundra procent. Med lång erfarenhet som snickare och en rad andra hantverk har vi goda referenser och många nöjda och återkommande kunder.

Vid sidan om snickeri utför vi även en rad andra tjänster inom bygg, renovering och markarbeten. Takläggning, golvläggning, dränering, köks- och badrumsrenovering – hos oss kan du få hjälp med det mesta!

Alltid kunnig och erfaren personal

Det krävs alltid kunnig och erfaren personal för att garantera att ett snickarjobb håller hög kvalitet i minsta detalj genom hela byggprocessen. Våra snickare har den kunskap som behövs gällande material, verktyg, hållfasthet och alla små detaljer som påverkar slutresultatet. Våra snickare är välutbildade och kan se att funktion och hållbarhet är på topp.

snickare örebro

Vi är långt ifrån bara snickare – om du vill få en renovering eller nybyggnation genomförd så kan du anlita oss för en trygg och säker totalentreprenad. Vi har ett stort kontaktnät med hantverkare där vi hittar de elektriker, VVS-ingenjörer och ventilationsexperter som behövs. Vi är givetvis våtrumsbehöriga också, och kan därmed renovera ditt kök eller badrum på ett säkert sätt.

En effektiv och trygg totalentreprenad

Oavsett vilken typ av arbete det handlar om så finns det mycket att vinna på att anlita oss för en totalentreprenad. Du behöver då endast ha kontakt med oss. Vi sköter allt vad gäller planering och ger ett totalpris för hela entreprenaden.

När vi utför ett arbete så är vi med dig hela vägen. Vi samtalar med dig för att vi ska veta vilka krav och önskemål du har och lägger därefter fram en offert. När vi är överens så lägger vi upp en planering, men vi har självklart en öppen dialog även under arbetets gång. Vi är självklart behjälpliga när det handlar om frågor om material, tidsplanering, design och budget. Öppenhet och dialog är centrala begrepp för oss!

Sänk arbetskostnaden med ROT-avdraget

Som bekant går det sedan ett antal år tillbaka att få avdrag på upp till 30 procent av arbetskostnaden (upp till 50.000 kronor) med hjälp av ROT-avdraget. Detta gör att du kan hålla ned totalkostnaden vilket innebär att det blir mer förmånligt att anlita en professionell snickare. Vi sköter allt pappersarbete och ni får det slutgiltiga avdraget i ditt slutskattebesked. Men du måste självklart uppfylla kraven för ROT. Mer information om detta hittar du på Skatteverkets hemsida.

Snickare med altaner som specialitet

En av våra specialiteter som snickare är att bygga altaner. Med hjälp av en altan kan du få ett extra rum i trädgården. Vi bygger altaner av alla sorter – inklusive med tak och inglasade varianter. Sol med skydd mot hösten vindar! Självklart kan vi även installera infravärme på din altan.

Snickare Örebro – några tips för uterummet

Planera efter dina behov

>Tänk igenom hur stor del av året tänker du använda ditt uterum. Ska det fungera som en integrerad del av huset eller en mysig förlängning av sommaren? Det är också bra att i ett tidigt stadie tänka igenom vad du ska använda uterummet. Ska du äta där eller använda det som ett extra vardagsrum?

Se till att det inte blir för litet

Ett vanligt misstag vid uterumsbyggen är att snåla med utrymmet. Planera för några extra kvadratmeter så att det inte känns för trångt när soffor, bord hyllor ska bäras in.

Viktigt att tänka på väderstreck

Vill du ha ett ljust uterum med mycket sol så ska du bygga rummet mot väster. Norr och öst kommer att göra att uterummet får ett mjukt, behagligt ljus. Ska du ha uterummet i söderläge så finns risken att det kan bli riktigt hett under sommaren. Här kan vi rekommendera olika former av solskydd.

Matcha uterummet mot huset

Ta hänsyn till husets utseende ser ut när du planerar ditt uterum. Resultatet kommer garanterat att bli bättre om uterummet har en liknande stil som huset och smälter in ordentligt.

Sittplatser utanför uterummen

På sommaren kan det bli mycket varmt att sitta i uterummet. Då är det smidigt att ha tillgång till en plats i närheten där du kan sitta och svalka dig. Varför inte ett snyggt trädäck eller en stensatt uteplats? En enklare lösning är några vanliga solstolar, det är nästan aldrig fel på sommarstället

Välkommen till Nätterlund Entreprenad – din snickare i Örebro. Vi kommer att arbeta hårt för att du ska bli ännu en av våra nöjda kunder!

Snickare med breda kunskaper